Διακοπή δρομολογίων λεωφορείων τις βραδινές ώρες μετά από νέα επίθεση με πέτρες στα Άνω Λιόσια

Ενημέρωση 30 Μαρτίου:

Σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου, τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 728 και 752 θα ανασταλλούν στις 21:00 ενώ τα δρομολόγια της γραμμής 723 από τις 22:00.


Αρχικό άρθρο:

Νέα επίθεση με πέτρες δέχθηκε λεωφορείο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων το απόγευμα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να επέλθουν από σήμερα διακοπές κυκλοφορίας σε λεωφορειακές γραμμές που κινούνται στην περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, λεωφορείο της λεωφορειακής γραμμής 723 Φυλή – Άνω Λιόσια δέχθηκε πέτρες γύρω στις 6 το απόγευμα στο ύψος της Παναγίας Κανάλας, κοντά στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημιές ή κάποιος τραυματισμός.

Σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου τα δρομολόγια τις γραμμής 723 θα σταματήσουν από τις 20:00, ενώ τα δρομολόγια των γραμμών 728 και 752 θα σταματήσουν από τις 21:00.

Την περασμένη εβδομάδα, επιθέσεις με πέτρες είχε δεχθεί λεωφορείο της γραμμής 728 στο ύψους του οικισμού Στρατοπέδου Καποτά αλλά και της γραμμής 723 στα Άνω Λιόσια, μετά την Περιφερειακή Αιγάλεω με αποτέλεσμα και πάλι να επέλθουν τροποποιήσεις δρομολογίων.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*