Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Νέα λεωφορειακή γραμμή θα συνδέει την Ελευσίνα με τα Βίλια και τις Ερυθρές

Share

  Ευοδώθηκαν οι επαφές της Δημοτικής Αρχής Μάνδρας – Ειδυλλίας με τους αρμόδιους φορείς, για την ενίσχυση της συγκοινωνιακής σύνδεσης των Δημοτικών Ενοτήτων Βιλίων, Ερυθρών με το υπόλοιπο αστικό δίκτυο της Αττικής, οι οποίες βρίσκονταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό.

  Οι επαφές για τη σύνδεση των δύο περιοχών με την Ελευσίνα, που θα εξυπηρετήσει και τη Δημοτική Ενότητα Οινόης, συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του ΟΑΣΑ όπου ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής και Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Γιάννη Γκόλια και το Διευθυντή Συγκοινωνιών κι Εμπορικής Λειτουργίας Δημήτρη Αποστολίδη.

  Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων Κωνσταντίνος Μακρυνόρης και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σακελλάρης, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους εκπροσωπώντας τις δύο Ενότητες.

  Πρόκειται για εξέλιξη που έρχεται να συνδράμει τις ανάγκες των περιοχών σχετικά με τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών και των μαθητών, αλλά και με την αύξηση της τουριστικής κίνησης τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας Ερυθρών-Οινόης ευχαριστεί όλους όσοι με τις πρωτοβουλίες τους και τις ενέργειες τους συνέβαλαν στη θετική εξέλιξη.

  Πηγή: Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

 
 

Διαβάστε Περισσότερα