Σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας

Ενημέρωση 16 Μαΐου:

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες των νέων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας στη σελίδα: Τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας


Τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2022 οι αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας, όπως και στα περισσότερα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη τη χώρα.

Όσον αφορά τον Προαστιακό, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αλλαγές αφορούν μετακίνηση της ώρας διέλευσης κατά περίπου 2-3 λεπτά ενώ στη γραμμή του Κιάτου έχει προστεθεί και ένα επιπλέον πρωινό δρομολόγιο.

Όπως είχαμε αναφέρει με αφορμή την υπογραφή της νέας σύμβασης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν προβλέπεται προς το παρόν κάποια σημαντική βελτίωση των δρομολογίων του Προαστιακού αφού η εταιρεία έχει την ευθύνη να εκτελεί κατ’ ελάχιστον τον ίδιο αριθμό δρομολογίων που εκτελούσε μέχρι σήμερα.

Καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει ακόμα αναρτήσει διαδικτυακά ή στα εκδοτήρια εισιτηρίων τους νέους πίνακες δρομολογίων, έχουμε ξεκινήσει να ενημερώνουμε τις σελίδες των σταθμών με τα νέα δρομολόγια χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες από το σύστημα κρατήσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σημειώνεται ότι έχουμε προχωρήσει σε διορθώσεις σε περιπτώσεις προφανών λαθών στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (τρένα που έπρεπε να έχουν καταργηθεί αλλά αναφέρονται, τρένα που δεν αναφέρονται αλλά δεν έχουν καταργηθεί).

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες δρομολογίων. To Athens Transport δεν φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα ή μη των πληροφοριών τη στιγμή που δεν έχουν αναρτηθεί οι πίνακες δρομολογίων.


Για να δείτε τα δρομολόγια από κάποιον σταθμό του Προαστιακού της Αθήνας, επιλέξτε το σταθμό από την παρακάτω λίστα (η σελίδα θα φορτώσει μόνη της).

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*