ΣΤΑΣΥ: Ηλεκτρικά ποδήλατα δώρο στις νικήτριες του διαγωνισμού στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με την παράδοση των δύο ηλεκτρικών ποδηλάτων στις νικήτριες, που ανέδειξε ο Διαγωνισμός της ΣΤΑ.ΣΥ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία των Σταθερών Συγκοινωνιών στην 68η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς. Πρόκειται για τον Διαγωνισμό ερωτήσεων γνώσεων για την ιστορία του αστικού σιδηρόδρομου, που «έτρεχε» καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στο περίπτερο της ΣΤΑ.ΣΥ και διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. 

Συμπληρώνοντας 153 χρόνια ζωής και παρουσίας στο σύστημα αστικής συγκοινωνίας, η ΣΤΑ.ΣΥ για πρώτη φορά φέτος ήταν παρούσα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με δικό της περίπτερο σε κεντρικό σημείο του Άλσους, που αποτελεί άλλωστε και χώρο ιδιοκτησίας της.  Οι εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία του τρίτου αρχαιότερου αστικού σιδηρόδρομο στον κόσμο, να γνωρίσουν καλύτερα το δίκτυο των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και παράλληλα, να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά σε ένα παιχνίδι γνώσεων, με έπαθλο 2 ηλεκτρικά ποδήλατα.

Οι δύο νικήτριες αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση, μεταξύ των δεκάδων συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, που απάντησαν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις και κέρδισαν η καθεμιά από ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Τα έπαθλα παρέδωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ Χάρης Δαμάσκος, ο οποίος, αφού συνεχάρη τις 2 τυχερές, υπογράμμισε την αναγκαιότητα στήριξης στις συνδυαστικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορές, υπενθυμίζοντας παράλληλα τη δυνατότητα μεταφοράς ποδηλάτων από τους χρήστες στο τελευταίο βαγόνι στο σύνολο των συρμών των μέσων σταθερής τροχιάς.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*