ΣΤΑΣΥ: Νέα ιστοσελίδα και διαγωνισμός βίντεο με θέμα τις μετακινήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς

H νέα ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ είναι τις τελευταίες ώρες στον «διαδικτυακό αέρα» ανανεωμένη, εύχρηστη, με σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο. Οι Σταθερές Συγκοινωνίες επικαιροποιούνται τεχνολογικά και αναβαθμίζουν τη διαδικτυακή τους παρουσία μετά από 10 και πλέον χρόνια, με στόχο τη  διάχυση της πληροφορίας στο επιβατικό κοινό με πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο portal συγκοινωνιών, με τεχνολογία responsive, ιδανική για προβολή σε smartphones και tablets, φιλικό προς ΑμεΑ (WCAG 2.1 Compliance), με απλοποιημένο μενού και άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία (σύνδεση με Google Maps και Google Transit για υπολογισμό διαδρομής σε πραγματικό χρόνο και πλοήγηση στο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ., σύνδεση με τον ΟΑΣΑ για online αγορά επαναφορτιζόμενων καρτών ATH.ENA Card, 360o virtual tour σταθμών).

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της νέας ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ προστίθεται η άμεση, σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου, με έκτακτες ενημερώσεις, για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Παράλληλα, το περιβάλλον της ιστοσελίδας έγινε πιο φιλικό και λειτουργικό προς το επιβατικό κοινό, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πληροφόρησης, με τους δυναμικούς πίνακες δρομολογίων, αλλά και την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας. 

Η ΣΤΑ.ΣΥ επέστρεψε ανανεωμένη στον κόσμο του διαδικτύου.

Ο νέος ψηφιακός σας σταθμός είναι εδώ!

Επισκεφθείτε τον στο www.stasy.gr

Διαγωνισμός βίντεο «Τη Συνέχεια τη Δίνεις Εσύ»

Ο διαγωνισμός «ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ» αφορά στην καταγραφή της εμπειρίας των επιβατών από τις μετακινήσεις τους με τα μέσα σταθερής τροχιάς. Πέντε (5) από τις δημιουργικές προσπάθειες των επιβατών θα προβληθούν στο νέο εταιρικό ιστότοπο της ΣΤΑ.ΣΥ. μέσα από τη δημιουργία ενός ενιαίου βίντεο από υλικό που θα προωθήσουν οι συμμετέχοντες. Ο διαγωνισμός δεν αποσκοπεί στην ανάδειξη επαγγελματιών του χώρου και ως εκ τούτου η διάκριση μεταξύ των βίντεο θα γίνει με κριτήρια της εταιρείας.

Προδιαγραφές και πληροφορίες συμμετοχής στο stasy.gr

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*