Τρίτη 21 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο σταθμό Σύνταγμα του Μετρό

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες, συμμετέχοντας και φέτος στη μεγάλη γιορτή των τεχνών και του πολιτισμού, την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, υποδέχονται στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στις 19:30 μ.μ. τον συνθέτη και στιχουργό Κώστα Λειβαδά και την ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου.

Την 21η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, οι διαδρομές στο Μετρό επενδύονται μουσικά με τη συνδρομή του Κώστα Λειβαδά και οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς είναι προσκεκλημένοι σε μια μοναδική συναυλία, που φιλοδοξεί να τους αιφνιδιάσει μουσικά, στο επίπεδο των μηχανημάτων επικύρωσης εισιτηρίων. Ο δημιουργός τραγουδιών, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, όπως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Καράβι για την Φολέγανδρο», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» και το «Επιμονή σου», έρχεται στον σταθμό «Σύνταγμα» για να επανασυστηθεί σε ένα χώρο απρόσμενο στο επιβατικό κοινό του Μετρό.

Με τη δύναμη της μουσικής, η ΣΤΑ.ΣΥ προσδίδει έναν τόνο διαφορετικό στις μετακινήσεις των επιβατών των μέσων σταθερής τροχιάς.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*