Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Hellenic Train: Νέες προσλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Share

    Την πραγματοποίηση νέων προσλήψεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Hellenic Train. Ειδικότερα, η Τεχνική Διεύθυνση της Hellenic Train επιθυμεί να προσλάβει τεχνικό προσωπικό για τις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

    • Ηλεκτροτεχνίτες με άδεια εγκαταστάσεων και πτυχίο Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας Ηλεκτρολόγου με τουλάχιστον 3 ετή εμπειρία στον τομέα αυτό.
    • Μηχανοτεχνίτες, με Πτυχίο Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ    (ΟΑΕΔ) ή ΙΕΚ Τεχνίτη Αμαξωμάτων ή Τεχνίτη Εργαλειομηχανών ή Τεχνίτη Μηχανοτρονικό, ή Τεχνίτη Αυτοκινήτων με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος [για τις ειδικότητες που απαιτείται] και με τουλάχιστον 3 ετή εμπειρία στον τομέα αυτό.

    Απαραίτητη είναι η γνώση Αγγλικών και χειρισμού Υπολογιστή.

    Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους μέσω email. Πληροφορίες.

    Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες ξεκινά η διαδικασία εκπαίδευσης 40 υποψήφιων μηχανοδηγών της Hellenic Train στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΣΕ, οι οποίοι υπέβαλαν αιτήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Είχε προηγηθεί η εκπαίδευση 74 νέων μηχανοδηγών της εταιρείας οι οποίοι αυτές τις μέρες αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έχει προαναγγείλλει περισσότερες προσλήψεις.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα