Νέα καταδρομική επίθεση στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι – Τέσσερις συλλήψεις υπόπτων

Φωτογραφία: debater.gr

Ακόμα μία καταδρομική επίθεση σε σταθμό του Μετρό καταγράφηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, αυτή τη φορά στο Μοναστηράκι.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 21:30 το βράδυ όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ μίας ομάδας ατόμων και αστυνομικών που βρίσκονταν στην πλατεία Μοναστηρακίου. Στη συνέχεια περίπου 15 άτομα εισήλθαν στο σταθμό και προκάλεσαν ζημιές σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν το ίδιο βράδυ κατά αστυνομικών τόσο στο Μοναστηράκι όσο και στα Εξάρχεια συνελλήφθησαν τέσσερις ύποπτοι, δύο 18χρονοι, ένας 19χρονος και ένας ανήλικος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, εμπρησμού, έκρηξης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών εμπρηστικών υλών, νόμο περί όπλων και απείθεια.

Η επίθεση στο Μοναστηράκι έρχεται λίγες μέρες μετά από ανάλογη καταδρομική επίθεση στο σταθμό της Ομόνοιας μετά από τη λήξη πορείας στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: debater.gr

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*