Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Γλυφάδα: Τραυματισμός ανηλίκου σε διάβαση του Τραμ

0
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από διερχομενο Τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:26 το απόγευμα, ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ σε σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του Τραμ. Στο...

Λεωφορεία προσβάσιμα σε όλους: η βόλτα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου με το λεωφορείο της ΟΣΥ

Share

    Τη δυνατότητα της πρόσβασης στα νέα λεωφορεία των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών και από τα άτομα με αναπηρίες διαπίστωσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, πραγματοποιώντας μια διαδρομή από το Μαρούσι μέχρι και την Κηφισιά, παρέα με τον πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Α.Ε. Βασίλη Ξυπολυτά. 

    «Αυτή η Χριστουγεννιάτικη βόλτα μου έδειξε πως κάτι αλλάζει για εμάς τους χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και αυτό το «κάτι» είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής. 

    Τη σημασία που δίνει η Εταιρεία για οχήματα προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες επισήμανε και ο κ. Ξυπολυτάς, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο ανανεωμένος στόλος της Ο.ΣΥ. θα αποτελείται από λεωφορεία φιλικά στους επιβάτες και στο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τον κ. Κυμπουρόπουλο ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί 391 προεκτάσεις σε στάσεις προκειμένου να διευκολύνεται η επιβίβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα. «Η μεταρρύθμιση που πραγματοποιείται στις οδικές συγκοινωνίες τα τελευταία τρία χρόνια είναι ριζική» σημείωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας υπογραμμίζοντας ότι «οι οδικές συγκοινωνίες έχουν μπει σε τροχιά εκσυγχρονισμού ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα στον τομέα των Μεταφορών».  

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα