Λεωφορεία προσβάσιμα σε όλους: η βόλτα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου με το λεωφορείο της ΟΣΥ

Τη δυνατότητα της πρόσβασης στα νέα λεωφορεία των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών και από τα άτομα με αναπηρίες διαπίστωσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, πραγματοποιώντας μια διαδρομή από το Μαρούσι μέχρι και την Κηφισιά, παρέα με τον πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Α.Ε. Βασίλη Ξυπολυτά. 

«Αυτή η Χριστουγεννιάτικη βόλτα μου έδειξε πως κάτι αλλάζει για εμάς τους χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και αυτό το «κάτι» είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής. 

Τη σημασία που δίνει η Εταιρεία για οχήματα προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες επισήμανε και ο κ. Ξυπολυτάς, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο ανανεωμένος στόλος της Ο.ΣΥ. θα αποτελείται από λεωφορεία φιλικά στους επιβάτες και στο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τον κ. Κυμπουρόπουλο ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί 391 προεκτάσεις σε στάσεις προκειμένου να διευκολύνεται η επιβίβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα. «Η μεταρρύθμιση που πραγματοποιείται στις οδικές συγκοινωνίες τα τελευταία τρία χρόνια είναι ριζική» σημείωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας υπογραμμίζοντας ότι «οι οδικές συγκοινωνίες έχουν μπει σε τροχιά εκσυγχρονισμού ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα στον τομέα των Μεταφορών».  

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*