Δευτέρα 16 Ιανουαρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνστανίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Συγκεκριμένα, κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

  • Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της,
  • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού,
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς.

Επιπλέον, από σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 22:00 έως αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

Όπως σημειώνεται, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν καθώς και να μην εφαρμοσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταβολή των δρομολογίων ΜΜΜ λόγω των παραπάνω μέτρων αν και είναι προφανές ότι θα μεταβληθούν κατ’ ελάχιστο τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 025 και 026 που διέρχονται από τις οδούς Μητροπόλεως και Ερμού. Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κλείσουν σταθμοί του Μετρό λόγω των μέτρων ασφαλείας είτε στο κέντρο είτε στο Αεροδρόμιο καθώς και να σημειωθούν προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και σε άλλες οδούς λόγω της μετακίνησης επισήμων.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*