Hellenic Train: Ενδεχόμενο καθυστερήσεων σε δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας Barbara

Για το ενδεχόμενο καθυστερήσεων σε δρομολόγια της εταιρείας την Κυριακή 5, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου λόγω των καιρικών φαινομένων προειδοποιεί με ανακοίνωσή της η Hellenic Train.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάνει λόγω για ενδεχόμενο διαταραχών όπως καθυστερήσεων στα δρομολόγια, ειδικά στην κεντρική Ελλάδα και την Αττική.

Η Hellenic Train καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να ενημερώνονται από το site hellenictrain.gr, το twitter, το telegram καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (14511) για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Αγαπητοί επιβάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε πως λόγω του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ και που δύναται να προκύψουν ακραία καιρικά φαινομενα για τις ημερομηνίες 5,6,7/2/2023, ενδέχεται τις ημέρες αυτές, σε τμήματα του δικτύου (ειδικά στην κεντρική Ελλάδα και Αττική) να υπάρχουν διαταραχές στην εκτέλεση των δρομολογίων (πχ καθυστερήσεις) .

Παρακαλούμε πολύ τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να ενημερώνονται από το site της hellenictrain, το twitter, τα αντίστοιχα κανάλια μας στο telegram καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (14511) για την εξέλιση της κακοκαιρίας.


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*