Hellenic Train: Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα με απολυτήριο Λυκείου

Προσωπικό αμαξοστοιχίας (conductors) με γνώσεις Αγγλικών και υπολογιστών και τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου ζητά η Hellenic Train σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, ζητείται προσωπικό με έδρα τα αμαξοστάσια σε Ρέντη, Πάτρα, Διακοπτό, Κιάτο, Λιανοκλάδι, Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με προτίμηση σε τεχνολογική ή τεχνική εκπαίδευση, γνώση αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο B2 (Lower) και προαιρετική γνώση ιταλικής γλώσσας, πτυχίο πληροφορικής ECDL και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέσω email ως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με άλλες αγγελίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Hellenic Train ζητά επίσης εργαζόμενους στους τομείς της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Μεταξύ αυτών, ζητούνται Data Analyst, IT Business Analyst και Τεχνικός Υποστήριξης Χρηστών (IT Helpdesk Technician).

Υπενθυμίζεται ότι ως τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για τις 38 προσλήψεις προσωπικού στην ΣΤΑ.ΣΥ., που αφορούν κυρίως σε σταθμάρχες αλλά και εκδότες και ελεγκτές εισιτηρίων.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*