Τετάρτη 26 Ιουλίου: Προσωρινή διακοπής κυκλοφορίας στον Προαστιακό λόγω του καύσωνα

ΕΡΓΟΣΕ

Ενημέρωση ώρα 17:05

Σύμφωνα με την Hellenic Train, τα ακόλουθα δρομολόγια καταργούνται ολικώς:

  • 4244 (Λιόσια – Κάντζα) με ώρα αναχώρησης 18:04
  • 4249 (Κάντζα – Λιόσια) με ώρα αναχώρησης 18:35.

Ενημέρωση ώρα 16:00 

Άνοιξε και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Αυλώνα και ακολουθεί αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι αναμένονται καθυστερήσεις λόγω χαμηλών ταχυτήτων.


Ενημέρωση ώρα 15:45

Έκλεισε η σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Αυλώνα, σύμφωνα με την Hellenic Train. Σε εξέλιξη βρίσκεται έλεγχος της γραμμής και άρση εμποδίου από το διαχειριστή της υποδομής, ΟΣΕ.

Αναμένονται καθυστερήσεις στα τρένα του Προαστιακού (Αθήνα – Χαλκίδα) και τα τρένα του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.


Αρχικό άρθρο:

Με μειωμένες ταχύτητες κινούνται σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 και πάλι οι συρμοί του Προαστιακού στο τμήμα ΣΚΑ-Οινόη, σύμφωνα με ενημέρωση από την Hellenic Train. Ως αποτέλεσμα αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα αλλά και τα δρομολόγια του σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η μείωση της της ταχύτητας έγινε κατόπιν οδηγίας του διαχειριστή της υποδομής, ΟΣΕ και λόγω των συνθηκών καύσωνα που συχνά επηρεάζουν τις γραμμές στο τμήμα αυτό του δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 15 Ιουλίου, όταν και πάλι οι θερμοκρασίες είχαν φτάσει στα ύψη, είχε και πάλι τεθεί σε ισχύ βραδυπορία σε τμήμα γραμμής 50 χλμ. «για πρώτη φορά στην ιστορία του σιδηρόδρομου», όπως επισήμαναν σιδηροδρομικοί αναφέροντας πως το αίτιο είναι η έλλειψη προσωπικού για τη συντήρηση των γραμμών.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*