ΟΣΥ: Προκήρυξη για δύο θέσεις διευθυντών

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε προκήρυξη για την πλήρωση δύο διευθυντικών θέσεων προχώρησε η διοίκηση της Ο.ΣΥ. Πρόκειται για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Υποστήριξης και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας.

Τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Υποστήριξης περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό και την επίβλεψη διαδικασιών των επιμέρους διευθύνσεων, τον καθορισμό δεικτών απόδοσης των υπηρεσιών, την επίβλεψη του έργου της συντήρησης στα αμαξοστάσια, την παρακολούθηση της οργάνωσης και λειτουργίας των αποθηκών ανταλλακτικών, την επίβλεψη των μελετών τεχνικών έργων κ.ά.

Στα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών περιλαμβάνονται η ανάπτυξη της οργανωτικής δομής της εταιρείας, ο στρατηγικός σχεδιασμός σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, η παρακολούθηση της απόδοσης του προσωπικού μέσω δεικτών μέτρησης, η παρακολούθηση της διεκπεραίωσης των διαδικασιών της Οικονομικής Διεύθυνσης, η λήψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων, διαδικασιών κ.ά.

Και οι δύο θέσεις θα είναι τριετούς διάρκειας, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, να είναι κάτοχοι των ανάλογων τίτλων σπουδών, δυνητικά και με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους (ο δε Γενικός Διευθυντής Υποστήριξης πρέπει να διαθέτει πτυχίο Α.Ε.Ι. Μηχανολόγου Μηχανικού), με τουλάχιστον δεκαετή επαγγελματική εμπειρία και τουλάχιστον διετή διευθυντική εμπειρία.  

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ως τις 31 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες προσλήψεις προσωπικού στις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προσεχώς πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη 98 ατόμων για την κάλυψη 39 θέσεων ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ και 59 θέσεων ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΟΔΗΓΟΙ). Για τις συγκεκριμένες θέσεις δεν θα βγει νέα προκήρυξη αλλά θα χρησιμοποιηθούν οι επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 1/2020.

Επιπλέον, μέσω ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), η εταιρεία θα ενταχθεί στο «Πρόγραμμα προεργασίας για 15.000 άνεργους νέους, ηλικίας 18 έως 29 ετών στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας» για την πρόσληψη ανέργων για τις θέσεις εργασίας, 7 Ηλεκτρολόγων, 2 Τεχνικών Πληροφορικής, 3 υπαλλήλων εξυπηρέτησης κοινού, 30 Ελεγκτών Εισιτηρίων και 22 θέσεις εργασίας διοικητικού κλάδου με την ειδικότητα του Υπαλλήλου Γραφείου.

Σημαντικός αναμένεται να είναι ο αριθμός των προσλήψεων και στον ΟΣΕ όπως προανήγγειλε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*