Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για 38 προσλήψεις στο Μετρό

Δημοσιεύτηκαν σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 οι προσωρινοί πίνακες της κατάταξης προσληπτέων και απορριπτέων από την προκήρυξη 1/2023 της ΣΤΑ.ΣΥ.

Η προκήρυξη που ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 38 συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ειδικότητας Λειτουργίας και συγκεκριμένα:

  • 33 θέσεις ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες
  • 3 θέσεις ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου, και
  • 2 θέσεις ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου

Στον πίνακα των επιτυχόντων πάντως περιλαμβάνονται 2 περισσότεροι σταθμάρχες λόγω ισοβαθμίας, ενώ όπως σημειώνεται, αν υπάρχει ισοβαθμία και μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για την επιλογή των προσληπτέων.

Για τις 33 θέσεις σταθμαρχών αιτήσεις απέστειλαν 6.775 άτομα, για τις 3 θέσεις ελεγκτών κομίστρου 6.027 άτομα και για τις 2 θέσεις εκδοτών κομίστρου 6.649 άτομα (ο κάθε συμμετέχων μπορούσε να επιλέξει πάνω από μία θέση), ενώ απορρίφθηκαν 36 ακόμα αιτήσεις.

Όπως αναφέρεται επίσης στη σημερινή ανακοίνωση, μέσα στις επόμενες 5 μέρες θα γίνονται δεκτές ενστάσεις επί των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Πρόκειται για την πρώτη προκήρυξη προσλήψεων στην ΣΤΑΣΥ από την 1/2020 που αφορούσε 177 θέσεις, ενώ μέσα στη χρονιά αναμένεται και νέος γύρος προσλήψεων τόσο στην ΣΤΑ.ΣΥ. όσο και στην Ο.ΣΥ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*