Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Δύο συλλήψεις ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονους με σκοπό τη ληστεία εντός συρμού του ΗΣΑΠ

Share

    Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα συνεχή περιστατικά επιθέσεων κατά ανηλίκων συνήθως από συνομήλικους τους με το τελευταίο περιστατικό να λαμβάνει χώρα εντός συρμού του ΗΣΑΠ το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου.

    Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ανηλίκων ηλικίας μόλις 13 και 14 ετών, οι οποίοι λίγο μετά τις 11 το βράδυ επιτέθηκαν σε τρεις 15χρονους επιβάτες σε συρμό του ΗΣΑΠ στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, προσπαθώντας να τους ληστέψουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

    Άμεσα, αστυνομικοί του σώματος Αριάδνη που περιπολούσαν εκείνη την ώρα στο δίκτυο της Γραμμής 1, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ανηλίκους με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

    Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους ανηλίκους. 

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

     

 
 

Διαβάστε Περισσότερα