Επίθεση με γλάστρα κατά οδηγού λεωφορείου

φωτογραφία: debater.gr

Επίθεση με μία γλάστρα που εκτοξεύτηκε από άγνωστο δέχτηκε οδηγός λεωφορείου την ώρα που πραγματοποιούσε δρομολόγιο της γραμμής 704 Καματερό – Πλ. Αγ. Αναργύρων λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το debater.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη στάση 4η Χασιάς στο ύψος του Πάρκου Τρίτση και ενώ το λεωφορείο πραγματοποιούσε δρομολόγιο μεταφέροντας επιβάτες. Ξαφνικά, μία γλάστρα πέρασε από το παράθυρο του οδηγού και χτύπησε την μπροστινή πόρτα δίπλα από τα πόδια συναδέλφου του που επέβαινε στο λεωφορείο. Η γλάστρα πέρασε λίγα εκατοστά από το κεφάλι του οδηγού ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σε ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να πάρει δραματική τροπή.

φωτογραφία: debater.gr

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού.

Ο οδηγός δήλωσε στο debater.gr:

«Χθες το βράδυ ενώ γύριζα από το δρομολόγιο των 23:20 από Αγίους Αναργύρους και είχα μαζί μου και έναν συνάδελφο που καθόταν μπροστά. Φτάνοντας στη στάση «4η Χασιάς» και πηγαίνοντας να στρίψω αριστερά στη νησίδα. Κάποιος μου πέταξε μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο μου που ήταν ανοιχτό και έπεσε στα πόδια του συναδέλφου και έσπασε. Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν. Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία, ολοκλήρωσα το δρομολόγιο γιατί είχα κόσμο μέσα και ευτυχώς δεν είχε σπάσει η πόρτα. Ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό».

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*