ΟΑΣΑ: Έρευνα βιώσιμης ανάπτυξης των συγκοινωνιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο της σύνταξης της πρώτης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) και των 100% θυγατρικών εταιρειών του, Οδικές Συγκοινωνίες – ΟΣΥ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και Σταθερές Συγκοινωνίες – ΣΤΑΣΥ (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ), διεξάγουμε μια σύντομη online έρευνα για τον προσδιορισμό των ουσιαστικών θεμάτων από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς καθώς θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τους τομείς που χρήζουν ενίσχυση, αλλά και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη μεταξύ μας συνεργασία.

Μπορείτε να συμμετάσχετε ηλεκτρονικά στην έρευνα ανώνυμα και εμπιστευτικά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.surveymonkey.com/r/GFMHFZM. Θα χρειαστούν μόλις 15 λεπτά από τον χρόνο σας.

Η ηλεκτρονική έρευνα αποτελείται από τρεις ενότητες:

Ενότητα 1: Επιλογή ομάδας ενδιαφερομένων μερών

Σε αυτήν την ενότητα περιγράφονται οι ομάδες ενδιαφερομένων μερών για να επιλέξετε σε ποια ανήκετε και να παράσχετε την απάντησή σας.

Ενότητα 2: Αξιολόγηση θετικών επιδράσεων στο περιβάλλον, τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και την οικονομία, μέσω των δραστηριοτήτων του ΟΑΣΑ και των θυγατρικών του ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, καθώς και μέσω της αλυσίδας αξίας τους (προμηθευτές/συνεργάτες, πελάτες και καταναλωτές).

α) Ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση των υφιστάμενων θετικών επιδράσεων που δημιουργεί η εταιρεία.

Ενότητα 3: Αξιολόγηση αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον, τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και την οικονομία, μέσω των δραστηριοτήτων του ΟΑΣΑ και των θυγατρικών του ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, καθώς και μέσω της αλυσίδας αξίας τους (προμηθευτές/συνεργάτες, πελάτες και καταναλωτές).

α) Ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση των υφιστάμενων αρνητικών επιδράσεων που δημιουργεί η εταιρεία.

β) Ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση των πιθανών αρνητικών επιδράσεων που είναι πιθανό να δημιουργήσει η εταιρεία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμμετοχή σας!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*