Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Επανέρχονται από τη Δευτέρα τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Θεσσαλονίκης

Share

    Από Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

    Ως εκ τούτου, όλα τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται και πάλι με αμαξοστοιχίες, μετά την αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ.

    Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα δρομολογίων του Προαστιακού Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα επανέρχεται στον προγραμματισμό που ίσχυε πριν της διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

    Επίσης, επανέρχεται το δρομολόγιο του λεωφορείου  12571 στο τμήμα Βόλος – Λάρισα.

    Οι επιβάτες μπορούν να πληροφορηθούν για τα δρομολόγια στα κατά τόπους εκδοτήρια, την ιστοσελίδα της Hellenic Train, την εφαρμογή HellenicTrain App, ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).

    Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, στόχος είναι η γραμμή καθόδου νότια της Λάρισας να παραδοθεί το Δεκέμβριο προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης πριν από τα Χριστούγεννα.

    athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα