Πεζός παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού κοντά στο Κιάτο – Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

ΕΡΓΟΣΕ

Τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν πεζό ο οποίος κινούταν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές του Προαστιακού κοντά στο Κιάτο συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης. Ο πεζός παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία 1327 από Κιάτο προς Πειραιά.

Σύμφωνα με το korinthosnews.gr, νεκρός είναι ένας άνδρας 61 ετών ο οποίος παρασύρθηκε από συρμό ενώ κινούταν για άγνωστο λόγο πάνω στις γραμμές στην περιοχή του Βέλου, λίγο πριν το Κιάτο. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο η γραμμή διαθέτει περίφραξη η οποία όμως συχνά παραβιάζεται από διαμένοντες σε γειτονικό καταυλισμό Ρομά.

Η αμαξοστοιχία μέχρι λίγο πριν τις 21:00 τουλάχιστον βρίσκεται ακινητοποιημένη στον σταθμό της Κορίνθου, ενώ το τμήμα Κόρινθος – Κιάτο θα μείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.

Στην αμαξοστοιχία 1327 επέβαιναν 17 επιβάτες την ώρα του συμβάντος οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν δεδομένου ότι ο συρμός έμεινε ακινητοποιημένος στο σημείο μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας. Στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν σε επόμενο δρομολόγιο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ταλαιπωρία υπέστησαν και οι επιβάτες που ανέμεναν το συρμό και σε άλλους ενδιάμεσους σταθμούς. Σύμφωνα με επιβάτη που ανέμενε στον σταθμό της Μαγούλας, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στο σταθμό για μιάμιση ώρα για το τι έχει συμβεί.

Προς το παρόν, τα δρομολόγια μεταξύ Κορίνθου και Κιάτου πραγματοποιούνται με λεωφορεία της Hellenic Train με ενδιάμεσο σταθμό στο Ζευγολατιό. Σύμφωνα με την εταιρεία αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*