Επιστρέφουν τα λεωφορεία στην Ανατολική Αττική – Λήγει η απεργία των ιδιωτών οδηγών των ΚΤΕΛ

Αλέξανδρος Λιάρος

Ενημέρωση ώρα 12:00

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία των λεωφορειακών γραμμών στην Ανατολική Αττική κατόπιν της διευθέτησης των οικονομικών εκκρεμοτήτων των ιδιωτών οδηγών του ΚΤΕΛ Αττικής οι οποίοι σήμερα το πρωί προχώρησαν σε αιφνιδιαστική απεργία.


Σε αιφνιδιαστική απεργία προχώρησαν οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Αττικής που πραγματοποιούν αστικά δρομολόγια στην ανατολική Αττική μέσω σύμβασης με τον ΟΑΣΑ το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024.

Γραμμές που επηρεάζονται και στις οποίες προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια είναι οι 301, 301Β, 304, 305, 306, 310, 314, 319, 323, 324, 326.

Οι οδηγοί του ΚΤΕΛ διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από την εταιρεία. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, τα χρήματα έχουν καταβληθεί προς τα ΚΤΕΛ, ωστόσο προέκυψε τεχνικό πρόβλημα με τη ροή των χρημάτων προς τους οδηγούς.

Για το λόγο αυτό, ο οργανισμός προχώρησε σε καταβολή επιπλέον ποσού προς τα ΚΤΕΛ το πρωί της Πέμπτης ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και η ενημέρωση των οδηγών. Υπάρχει δε η εκτίμηση ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί μέσα στις επόμενες ώρες με τα λεωφορεία να επιστρέφουν στους δρόμους.

Σημειώνεται ότι τα ΚΤΕΛ δεν θα αποζημιωθούν για τον αριθμό των δρομολογίων που δεν πραγματοποιούνται, όπως προβλέπεται και στη σύμβαση με τον ΟΑΣΑ.


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*