Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα βρίσκονται σε ισχύ για τα δρομολόγια του Τραμ από το Σάββατο 2 έως και την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.
Το Σάββατο 2 Μαΐου, μεταξύ 7:30-12:30, τα δρομολόγια της γραμμής 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά θα διεξάγονται στο τμήμα Άγιος Αλέξανδρος – Ακτή Ποσειδώνος λόγω έργων στο Δήμο Γλυφάδας.
Επιπλέον, από το Σάββατο 2 Μαΐου και μέχρι την Κυριακή 10 Μαΐου, η Γραμμή 7 θα λειτουργεί με τερματικό σταθμό τη στάση ΣΕΦ, δηλαδή στο τμήμα Ασκλ. Βούλας – ΣΕΦ – Ασκλ. Βούλας κατά τις βραδινές ώρες 21:00 – 00:00.
Ειδικά για τις μέρες Κυριακή 3, Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Μαΐου, τα δρομολόγια της Γραμμής 7 θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση ΣΕΦ του Τραμ από τις 20:00 έως την λήξη τους, και θα διεξάγονται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας, λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ στη στάση Πλατεία Δεληγιάννη στον Πειραιά.
athenstransport.com



