ΟΣΥ: Προσλήψεις οδηγών ορισμένου χρόνου – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

0
Άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, η πλατφόρμα της ΟΣΥ για την υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη οδηγών λεωφορείων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με στόχο την κάλυψη «πρόσκαιρων και παροδικών αναγκών» της εταιρείας. Σύμφωνα με την Αγγελία 5/2026 της ΟΣΥ, η διάρκεια της απασχόλησης θα είναι 8 μήνες....

Προαστιακός: Προς αποκατάσταση τα δρομολόγια του Κιάτου – Είχαν διακοπεί για ώρες λόγω πυρκαγιάς

Share

    Ενημέρωση ώρα 16:30

    Σύμφωνα με ενημέρωση του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, στις 15:52 αποκαταστάθηκαν η ηλεκτροδότηση και η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια – Ασπρόπυργος. Αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας και των δρομολογίων στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών.


    Ενημέρωση ώρα 14:00:

    Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train, από το συμβάν επηρεάζονται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών, με καθυστερήσεις, τροποποιήσεις στη διεξαγωγή τους και υποκαταστάσεις τμημάτων των διαδρομών με λεωφορεία της Hellenic Train:

    Το δρομολόγιο 1317: Κιάτο – Πειραιάς με ώρα αναχώρησης 13:28 από τον Σταθμό του Κιάτου καταργείται στο τμήμα Κιάτο-Αθήνα. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία της Hellenic Train χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις στους Σταθμούς Ζευγολατιό, Ζεφύρι, Κάτω Αχαρναί, Πύργο Βασιλίσσης

    Το δρομολόγιο 1315: Κιάτο – Πειραιάς με ώρα αναχώρησης 12:28 από τον Σταθμό της Κορίνθου καταργείται στο τμήμα Κόρινθος-Αθήνα. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία της Hellenic Train χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις στους Σταθμούς Ζεφύρι, Κάτω Αχαρναί, Πύργο Βασιλίσσης.

    Το δρομολόγιο 1313: Κιάτο – Πειραιάς με ώρα αναχώρησης 11:28 από τον Σταθμό της Νέας Περάμου καταργείται στο τμήμα Νέα Πέραμος-Αθήνα. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία της Hellenic Train χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις στους Σταθμούς Ζεφύρι, Κάτω Αχαρναί, Πύργο Βασιλίσσης.

    Το δρομολόγιο 1312: Πειραιάς – Κιάτο με ώρα αναχώρησης 11:14 από τον Σταθμό των Άνω Λιοσίων καταργείται στο τμήμα Λιόσια-Κιάτο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία της Hellenic Train χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις στους Σταθμούς Ζευγολατιό.

    Το δρομολόγιο 1314: Πειραιάς – Κιάτο με ώρα αναχώρησης 12:14 από τον Σταθμό της Αθήνας καταργείται στο τμήμα Αθήνα-Κιάτο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία της Hellenic Train χωρίς τις ενδιάμεσες στάσεις στους Σταθμούς Ζεφύρι, Κάτω Αχαρναί, Πύργο Βασιλίσσης, Ζευγολατιό.


    Διακόπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουλίου η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Ασπρόπυργος – Άνω Λιόσια του Προαστιακού, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της γραμμής.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, έχει διακοπεί από τις 12:10 η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Ασπρόπυργος – Άνω Λιόσια, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της γραμμής με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Άνω Λιόσια – Λουτρόπυργος.

    Λόγω του συμβάντος, η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1312 (Πειραιάς – Κιάτο) παραμένει στον Σταθμό Άνω Λιοσίων, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1313 (Κιάτο – Πειραιάς) παραμένει στον Σταθμό Νέας Περάμου.

    Αναμένονται καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις δρομολογίων στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών.

    Ενδεικτικά, η αμαξοστοιχία με αριθμό 1315: Κιάτο – Πειραιάς και ώρα αναχώρησης 12:28 παρουσιάζει καθυστέρηση στην αναχώρηση από τον Σταθμό της Κορίνθου, ενώ η αμαξοστοιχία με αριθμό 1314: Πειραιάς – Κιάτο και ώρα αναχώρησης 12:14 παρουσιάζει καθυστέρηση στην αναχώρηση από τον Σταθμό της Αθήνας.

    Η Hellenic Train αναφέρει πως βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό με τον Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Αλέξανδρος Λιάρος
Αλέξανδρος Λιάρος
Ο Αλέξανδρος Λιάρος είναι δημοσιογράφος με αντικείμενο τις μεταφορές και τις υποδομές. Δημιούργησε το AthensTransport.com το 2011 και το διευθύνει έκτοτε. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου.
 
 

Διαβάστε Περισσότερα