Θανάσιμος τραυματισμός επιβάτη κατά τον έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ

126716-dks

Θανάσιμα τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης 18χρονος επιβάτης Τρόλεϊ όταν πήδησε από αυτό καθώς βρισκόταν εν κινήσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρομολόγιο του Τρόλεϊ 12 «Ζάππειο-Αγ. Ιερόθεος» που κινούταν στην οδό Π. Τσαλδάρη στο Περιστέρι. Σε έλεγχο εισιτηρίων διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να κατέβει μαζί του στο τέρμα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες όμως ο άνδρας πήδηξε από το τρόλεϊ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά κρατήθηκαν από την Αστυνομία, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία για αμέλεια.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το περιστατικό.

Η εταιρία ΟΣΥ Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν:

Η εταιρεία «Οδικές Συγκοινωνίες» εκφράζει βαθειά θλίψη για το τραγικό περιστατικό που συνέβη την Τρίτη 13/8 στη γραμμή τρόλεϊ 12 της ΟΣΥ, όταν επιβάτης στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο του εισιτηρίου άνοιξε την πόρτα και  βγήκε εκτός του οχήματος, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να καταλήξει.

Εκφράζουμε επίσης  στην οικογένεια του τα θερμά συλλυπητήρια μας. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την θλίψη μας για το τραγικό περιστατικό και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου.

Σχόλιο: Το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό των συνθηκών έντασης που επικρατούν κατά τη διάρκεια ελέγχων εισιτηρίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ, αυτή τη φορά δυστυχώς με τραγικό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε να σταθεί αφορμή για να γίνουν αλλαγές με πρώτη ίσως την εκπαίδευση των ελεγκτών.

Πηγή: in.gr, ΟΣΥ, φωτογραφία: tvxs.gr

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.