Βραδιά χορού στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι

photo1

Προς μίσθωση για τη διοργάνωση εκδηλώσεων θα διατίθεται από εδώ και στο εξής το παλιό αμαξοστάσιο των τρόλεϊ στο Γκάζι (συμβολή Ερμού και Πειραιώς) και η ΟΣΥ το γιορτάζει με μία βραδιά χορού αυτή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:00.

Η ΟΣΥ συμπράττει με το ατμοσφαιρικό jazz/swing group «123 SWING» που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών. Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 123 SWING, δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του 30 & επιστρατεύουν το ταλέντο τους παρουσιάζοντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική. Τις κυρίες «123 SWING» συνοδεύουν οι μουσικοί: Νίκος Δρογώσης – πλήκτρα, Μάνος Λούτας -κοντραμπάσο & Πάνος Τζινιόλης – ντραμς. Μαζί τους οι Athens Swing Cats Dance Company που θα χορέψουν σε ρυθμούς swing και θα παρασύρουν τους παρευρισκόμενους με τις φιγούρες τους.

Στην κεφάτη αυτή συναυλία που θα είναι ανοικτή προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18.00 μ.μ στο χώρο της εισόδου του αμαξοστασίου στο πέρας του πεζόδρομου της Ερμού (συμβολή με την Πειραιώς) θα συμμετάσχει ως special guest ο δημοφιλής καταξιωμένος τραγουδιστής Δώρος Δημοσθένους.

Ο χώρος του παλιού αμαξοστασίου των τρόλεϊ χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για τη στέγαση ιστορικών λεωφορείων τα οποία σπάνια μπορούν πλέον να δουν οι Αθηναίοι. Η ΟΣΥ αποφάσισε τη μίσθωσή του για διοργάνωση εκδηλώσεων και ανακοίνωσε μάλιστα και την τιμολογιακή πολιτική. Αν ήταν στο χέρι μας, θα προτιμούσαμε να μετατραπεί σε μουσείο όπου τα παλιά λεωφορεία και τρόλεϊ θα εκτίθενται μόνιμα αλλά προφανώς αυτή την περίοδο προηγείται η αύξηση των εσόδων στις συγκοινωνίες. Ας ελπίσουμε να μην παραμείνει ο χώρος στα αζήτητα.

Πηγή: ΟΣΥ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*