Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Επιστρέφει το δρομολόγιο Πειραιάς – Αεροδρόμιο του Προαστιακού;

Share

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Από το καλοκαίρι του 2015 θα επιστρέψει το απευθείας δρομολόγιο Πειραιάς – Αεροδρόμιο του Προαστιακού σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία. Μέχρι σήμερα κάποιος που θέλει να μετακινηθεί από το Αεροδρόμιο προς τον Πειραιά ή αντίστροφα πρέπει να αλλάξει συρμό στο σταθμό ΣΚΑ ή απλά να χρησιμοποιήσει το μετρό αφού τα δρομολόγια Πειραιάς – Χαλκίδα του Προαστιακού εκτελούνται ανά 1 ή 2 ώρες.

    Προϋπόθεση βέβαια για να επιστρέψει το δρομολόγιο είναι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα της ηλεκτροκίνησης στο ξεχασμένο τμήμα Πειραιάς – Τρεις Γέφυρες και το κατά πόσο αυτό είναι δυνατό να γίνει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι είναι συζητήσιμο.

    Τις επόμενες εβδομάδες πάντως, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, πρόκειται να παραδοθεί η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Αφίδνες – Οινόη και έτσι η μετακίνηση στο τμήμα Αφίδνες – Χαλκίδα (το Οινόη – Χαλκίδα ηλεκτροδοτείται ήδη) θα γίνεται με συρμούς Desiro EMU.

    Πηγή: Ημερησία

    Creative Commons License 

    Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

 
 

Διαβάστε Περισσότερα