Αποζημίωση στους κατόχους καρτών λόγω απεργιών Φεβρουαρίου – Μαρτίου

Κατόπιν εορτής, ο ΟΑΣΑ τελικά αποφάσισε να δώσει αποζημίωση στους κατόχους μηνιαίων καρτών λόγω των απεργιών του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου.

Οι αποζημίωση θα δίνεται σε όσους παραδίδουν στα εκδοτήρια εισιτηρίων κουπόνια των μηνών Φεβρουαρίου ή/και Μαρτίου.

Το ποσό της αποζημίωσης για τον μήνα Φεβρουάριο είναι € 0,50 (και για κανονικές και για μειωμένες κάρτες).

Το ποσό της αποζημίωσης για τον μήνα Μάρτιο είναι 1,50 € (για κανονικές κάρτες) και 0,50 € (για μειωμένες κάρτες).

Οι κάτοχοι τριμηνιαίων καρτών ανεξαρτήτου μήνα έκδοσης θα αποζημιώνονται επίσης για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο με την παράδοση των αντίστοιχων κουπονιών στον εκδότη.

Οι κάτοχοι εξαμηνιαίων και ετήσιων καρτών, θα λαμβάνουν αποζημίωση για όλες τις απεργίες μόνο από τα σημεία αγοράς τους (Μετρό Ομόνοια, γραφεία ΟΑΣΑ Παρνασσού 6 και Μετσόβου 15) και μόνο μετά τη λήξη της συνολικής ισχύος των καρτών τους.

Για κάρτες που διατέθηκαν μέσω μαζικής αγοράς από σωματεία, συλλόγους ή εταιρείες στους δικαιούχους τους, η αποζημίωση θα αποδίδεται συνολικά στο συμβαλλόμενο σωματείο / εταιρεία και όχι μεμονωμένα στους κατόχους.

Πληροφορίες και τιμές για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας

3 Comments

  1. Πήρα σήμερα το πρωί κουπόνι, πλήρωσα με κάρτα, μου κράτησαν το κουπόνι του Φεβρουαρίου και μου έδωσαν 50 λεπτά επιστροφή μετρητά. Μου είπαν μέχρι 10 Απριλίου να επιστρέψω το κουπόνι του Μαρτίου οπότε και θα μου δώσουν άλλα 50 λεπτά. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή, αλλά επίσης ένας Θεός ξέρει τί ισχύει και πόση είναι η επιστροφή 1,5 ή 0,5 ευρώ για τον Μάρτιο. Εμένα περισσότερο μου αρέσει η εμπιστοσύνη προς τους υπαλλήλους τους: ενώ μόνο αυτοί πουλάνε κουπόνια, μόνο με επίδειξη του στελέχους, κάπου περνάνε τους κωδικούς- δλδ θεωρητικά ξέρουν ποιοι έχουν κουπόνι, παρόλα αυτά για το αυτονόητο πρέπει εμείς και πάλι να τρέχουμε

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*