Αντιδράσεις στα Άνω Λιόσια για το μαχαίρι στα δρομολόγια του Προαστιακού

A.Savin/wikipedia.org

Ενημέρωση: 


Αντιδράσεις προκάλεσε στα Άνω Λιόσια η ανακοίνωση των νέων δρομολογίων του Προαστιακού που θα τεθούν σε ισχύ από την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, σε επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε λόγο για συγκοινωνιακή υποβάθμιση της περιοχής και ζήτησε άμεση συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας προκειμένου να βρεθεί λύση «πριν αντιδράσει δυναμικά ο κόσμος».

Μέχρι σήμερα, ο σταθμός των Άνω Λιοσίων εξυπηρετείται από τρία δρομολόγια την ώρα προς Αεροδρόμιο, καθώς και ένα με κατεύθυνση το Κιάτο. Υπάρχουν επίσης καθημερινά δρομολόγια προς την Αθήνα. Σύμφωνα με το νέο πλέγμα δρομολογίων που ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από την επόμενη Κυριακή τα τρία δρομολόγια προς Αεροδρόμιο κόβονται και θα αντικατασταθούν με ένα δρομολόγιο την ώρα προς Αθήνα (σταθμός Λαρίσης). Όσοι επιβάτες θέλουν να μετακινηθούν προς κάποιο από τους σταθμούς μεταξύ ΣΚΑ και Αεροδρομίου, θα πρέπει να μετεπιβιβαστούν σε άλλο συρμό στο σταθμό των Κάτω Αχαρνών.

Η αλήθεια είναι πως η παράλειψη εξυπηρέτησης του σταθμού των Άνω Λιοσίων από τους συρμούς που θα κινούνται στο τμήμα ΣΚΑ – Αεροδρόμιο, είναι φάουλ για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τη στιγμή που ο σταθμός έχει χρησιμοποιηθεί ως τερματικός και βρίσκεται εντός του αστικού τμήματος του δικτύου.

Αν και δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στα δρομολόγια μετά και την παρέμβαση του δημάρχου αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει ανακοινώσει στο επιβατικό κοινό, για κάποιο λόγο, τα ακριβή δρομολόγια που θα ισχύουν από την επόμενη Κυριακή.

 

3 Comments

  1. Οι νέοι Ιταλοί ιδιοκτήτες, κοίταξαν το κέρδος και όχι αν μία πόλη ή δύο, εξυπηρετείται… Προσωπικά, ως ΑΜΕΑ, από εδώ και πέρα, θα δυσκολεύομαι πολύ να μετακινούμαι προς Μαγούλα για θεραπείες… Όσοι χρησιμοποιούσαν αυτήν τη γραμμή, μας κατέστρεψαν τελείως…

  2. Θα υπάρξουν αντιδράσεις και από την Κόρινθο, καθώς χρειάζονται την άμεση σύνδεση με τον Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*