Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026

3-4 Μαΐου: Κλείνουν νωρίτερα σταθμοί στη γραμμή 2 του Μετρό – Λειτουργία προσωρινής λεωφορειακής γραμμής

0
Τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό της Αθήνας θα συνεχιστούν την Κυριακή 3 Μαΐου και τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο τμήμα Αττική – Πανεπιστήμιο και οι σταθμοί στη Γραμμή 2 Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 21:40 το βραδύ, 2μιση ώρες...

Viral video για το ηλεκτρονικό εισιτήριο θέλει ο ΟΑΣΑ

Share

    Υπηρεσίες δημιουργίας βίντεο με σκοπό “να γίνουν viral στα κοινωνικά δίκτυα” ανέθεσε ο ΟΑΣΑ. Στα πλαίσια -προφανώς- της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο ΟΑΣΑ ανέθεσε τη δημιουργία 2 βίντεο διάρκειας ενός λεπτού έκαστο, προκειμένου αυτά να προωθηθούν και να γίνουν viral μέσω του facebook και του instagram.

    Η συνολική αμοιβή του αναδόχου ανέρχεται σε 4.750 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

    Αν και το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει γίνει πραγματικότητα για τους περισσότερους επιβάτες, ο ΟΑΣΑ έχει καθυστερήσει να προβεί σε επικοινωνιακές ενέργειες. Όπως γράψαμε πριν δύο βδομάδες:

    Στην προηγούμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού (10 Νοεμβρίου) εγκρίθηκε η διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών υλοποίησης επικοινωνιακής καμπάνιας για το Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ηλεκτρονικό εισιτήριο), προϋπολογισμού 40.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

    Την περασμένη εβδομάδα εγκρίθηκε επίσης πίστωση ύψους 7.740 ευρώ προς τη διεύθυνση Μάρκετινγκ του ΟΑΣΑ, ενώ υπεγράφη σύμβαση με κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ύστερα από διαγωνισμό που ξεκίνησε τον Ιούνιο, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

    Τους τελευταίους μήνες έχουν ξοδευτεί ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ από τον ΟΑΣΑ για την επικοινωνιακή καμπάνια του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (αφορούσαν σχεδιασμό και εκτύπωση εντύπων, γραφικά, καταχωρίσεις στον τύπο και λοιπές ανάγκες επικοινωνίας και μάρκετινγκ) χωρίς πάντως αυτό να έχει συμβάλει ιδιαίτερα στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των επιβατών.

    Η δική μας συμβουλή: για να γίνουν viral τα βίντεο, το σενάριο πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει τις ουρές στα εκδοτήρια του Μετρό. Η επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη. 

     

    Δείτε επίσης:

 
 

Διαβάστε Περισσότερα