Χωρίς Τραμ το Σύνταγμα για τρεις μήνες

Ενημέρωση 9 Μαρτίου:

Η επαναφορά των δρομολογίων του Τραμ στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης αναμένεται από την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, λόγω καθυστέρησης στα έργα.


Χωρίς σύνδεση με το Τραμ θα μείνει το Σύνταγμα αφού διακόπτεται η κυκλοφορία στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης του Τραμ από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018. Η διακοπή γίνεται προκειμένου να γίνουν οι εργασίες αναβάθμισης της αποβάθρας του Συντάγματος στα πλαίσια της επέκτασης του Τραμ ως τον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των τρίμηνων εργασιών όλα τα δρομολόγια του Τραμ θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Λεωφ. Βουλιαγμένης» και οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) τόσο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές όσο και από τους συρμούς της γραμμής 2  του Μετρό (σταθμός Συγγρού – Φιξ).

Εν τω μεταξύ, από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου επανέρχονται τα δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα Καλλιθέα – ΣΕΦ. Λόγω έργων, όλοι οι συρμοί του Τραμ προς το ΣΕΦ τερμάτιζαν στην Καλλιθέα από τις 18 Νοεμβρίου.