Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Επίθεση κουκουλοφόρων στο σταθμό Άγιος Δημήτριος του Μετρό

Share

    Συνεχίζεται η δράση των κουκουλοφόρων που πραγματοποιούν επιθέσεις σε σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ καταστρέφοντας μηχανήματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου σημειώθηκε επίθεση ομάδας 10 κουκουλοφόρων στο σταθμό Άγιος Δημήτριος του Μετρό.

    Όπως γράφει το cnn.gr:

    Μια ομάδα περίπου 10 ατόμων έσπασαν εννέα πύλες ακυρωτικών μηχανημάτων, προκάλεσαν φθορές σε έξι ακυρωτικά μηχανήματα ενώ από τη μανία τους δεν ξέφυγε ούτε το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας που βρισκόταν στο σταθμό του μετρό.

    Για άλλη μία φορά οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι από το σταθμό.

    Πρόκειται για τον τρίτο σταθμό στον οποίο σημειώνεται επίθεση αυτό το μήνα αφού το βράδυ της Παρασκευής (και πάλι) 2 Φεβρουαρίου κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές στους σταθμούς Πετράλωνα και Πευκάκια του ΗΣΑΠ.

    Αν και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζης επαναλαμβάνει συνεχώς τα τρία τελευταία χρόνια πως η αστυνομία θα αναλάβει το έργο της φύλαξης των σταθμών του Μετρό. Μέχρι σήμερα όμωε αυτό δεν έχει γίνει πραγματικότητα.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα