Συνάντηση προέδρου ΟΑΣΑ – δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τη δημοτική συγκοινωνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο. Στη συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το συγκοινωνιακό έργο στην περιοχή, παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες από τους δύο φορείς.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην επίσπευση των διαδικασιών για την ίδρυση νέων γραμμών δημοτικής συγκοινωνίας, σύμφωνα με τις μελέτες που έχει καταθέσει ο δήμος στον Οργανισμό με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής. Από την πλευρά του Οργανισμού δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη του δήμου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εγκριθεί και να αρχίσει η υλοποίηση του έργου.

Έγινε επίσης συζήτηση για τη λειτουργία των μέσων μεταφοράς του Οργανισμού που εξυπηρετούν την περιοχή. Ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος από την πλευρά του επισήμανε ότι το παρεχόμενο συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΑ με τις υπάρχουσες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ καλύπτει σε σημαντικό βαθμό τις ανάγκες της περιοχής.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Τάσος Ταστάνης έκανε την εξής δήλωση: «Είχαμε μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ο ΟΑΣΑ, ως ένας δημόσιος Οργανισμός, θεωρεί πολύτιμη τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές του μετακινήσεις. Διαβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Οργανισμού εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την μελέτη που έχει κατατεθεί, ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελέσει πραγματικότητα το δίκτυο Δημοτικής Συγκοινωνίας και σε αυτόν τον σημαντικό δήμο της Αττικής».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*