Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού Train Stories

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται προ των πυλών, κυκλοφόρησε το 2ο και εορταστικό τεύχος του Train Stories. Διαθέσιμο εντός των τραίνων και σε επιλεγμένους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, το νέο τεύχος θα κάνει τις Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις ακόμα πιο ευχάριστες.

Με πληθώρα θεμάτων για όλους τους τύπους ταξιδιώτη, το νέο τεύχος φιλοξενεί πολυσέλιδη συνέντευξη του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, προτάσεις για αποδράσεις στη Φλώρινα και τα Τρίκαλα, απόλυτους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα, οδηγό πόλης για την Αθήνα και γαστρονομικές προτάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, δημιούργησε το Train Stories, ένα lifestyle περιοδικό, το οποίο ανανεώνεται κάθε τρίμηνο και διανέμεται δωρεάν στους επιβάτες εντός των τραίνων αλλά και σε τουριστικούς σταθμούς και μεγάλους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να ανοίξουμε έναν αμφίδρομο διάλογο με τους επιβάτες ή τους επισκέπτες ενός σιδηροδρομικού προορισμού, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων-σταθμών μέσω της προώθησης του πολιτισμού, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής στον κάθε τόπο, αναδεικνύοντάς τον με τρόπο που θα ενισχύει την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της τοπικής κοινότητας και οικονομίας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*