Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Ολλανδία: Εκλογικό κέντρο μέσα σε συρμό του Τραμ

Share

    Την ευκαιρία να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές μέσα σε ένα συρμό του Τραμ είχαν την περασμένη εβδομάδα οι ψηφοφόροι στην Χάγη της Ολλανδίας. 

    Ο οργανισμός αστικών συγκοινωνιών της πόλης HTM οργάνωσε το εγχείρημα του κινητού εκλογικού κέντρου, δρομολογώντας έναν συρμό που εκτελούσε το δρομολόγιο 9, από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, τη μέρα της ψηφοφορίας. 

    Οι ψηφοφόροι μπορούσαν μέσω διαδικτύου να παρακολουθούν τη διαδρομή της “κινητής κάλπης”. Καθώς σύμφωνα με το νόμο όλα τα εκλογικά κέντρα πρέπει να είναι προσβάσιμα για όλους, η διαδρομή με το συρμό του Τραμ ήταν δωρεάν. Έτσι οι επιβάτες μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τη διαδρομή τους ψηφίζοντας παράλληλα και για τις Ευρωεκλογές. 

    Πηγή: metro-report.com, φωτο: reddit.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα