Συντονιστικό ηλεκτροδηγών ΣΤΑΣΥ: Ικανοποίηση για τις προσλήψεις ηλεκτροδηγών

Την ικανοποίηση τους για την για την κυβερνητική εξαγγελία για προσλήψεις στις συγκοινωνίες της Αθήνας, που αποτελούσε χρόνιο αίτημά τους, εξέφρασε με ανακοίνωσή του το συντονιστικό των σωματείων των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.

Η ανακοίνωση του συντονιστικού:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΤΡΑΜ ΑΤΤΙΚΗΣ (Σ.Η.Τ.Α.)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (Σ.Η.Α.Μ.)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ Η.Σ.Α.Π (Σ.Ε.Η.Η.Σ.Α.Π.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΣΤΑΣΥ

Αθήνα 11/08/2020

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Την Παρασκευή 7/8/2020 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών μια ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον των Συγκοινωνιών, αλλά και για την ειδικότητά μας ειδικότερα, σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό. Συμμετέχοντες σε αυτή από την πλευρά της ΣΤΑΣΥ ήταν ο Πρόεδρος Χ. Δαμάσκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ν. Χαιρέτας.

Οι δηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας της σύσκεψης και είδαν το φως της δημοσιότητας, από τα πλέον επίσημα χείλη δημιουργούν ένα κλίμα ικανοποίησης, αφού ήταν διαχρονικά αιτήματα μας.

Προσλήψεις Ηλεκτροδηγών!!!

Μετά από τον πολυετή αποκλεισμό μας από τις προσλήψεις, αλλά και τον αποδεκατισμό της ειδικότητάς μας τα τελευταία χρόνια, είναι ένα γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για μας και το μέλλον μας.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι διαδικασίες θα είναι υπό την μορφή του επείγοντος ώστε να υποδεχθούμε το νέο προσωπικό το δυνατόν συντομότερα και φυσικά υπό την κρίση του ΑΣΕΠ. Μια διαδικασία όπου διασφαλίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας του μέσου.

Φυσικά, δεν πρέπει να αγνοήσουμε τα όσα δηλώθηκαν, για την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από τους εργαζόμενους, ώστε να κρατηθούν όρθιες οι Αστικές Συγκοινωνίες και τις ευχαριστίες της Πολιτικής αλλά και Διοικητικής εξουσίας ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης. Αυτό, όμως πρέπει να είναι σταθερή άποψη, όχι ευκαιριακή. Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε αρκετό μεγάλο διάστημα, που δεν έχουμε υπογράψει νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Συναδέλφισσες ,Συνάδελφοι

Σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι αναδείξαμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, το μείζον θέμα της υποστελέχωσης της ειδικότητάς μας και είχαμε μια πρώτη επιτυχία σε έναν από τους σημαντικότερους και δύσκολους στόχους που είχαμε θέσει.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και αμοιβών και την αναβάθμιση της ποιότητας των Αστικών Συγκοινωνιών!

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*