Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Δύο νέα λεωφορεία και επέκταση ωραρίου λειτουργίας για τη Δημοτική Συγκοινωνία Μεταμόρφωσης

Share

    Την απόκτηση δύο νέων λεωφορείων και την επέκταση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τις απογευματινές ώρες ανακοίνωσε ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η προσθήκη στον στόλο δύο νέων λεωφορείων επιτρέπει τα δρομολόγια τις γραμμής να πραγματοποιούνται τις καθημερινές από τις 6:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι πρότινος ολοκληρώνονταςν στις 13:00.

    Δείτε: Οι γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας της Αττικής

    Τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Μεταμόρφωσης είναι ωριαία (6.00 π.μ., 7.00 π.μ. κοκ) και η διαδρομή κυκλική με την αφετηρία να βρίσκεται στην Πλατεία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (απέναντι από το Δημαρχείο) και το τέρμα στον Σταθμό του ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου.

    Όπως σημειώνει ο δήμος, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μόνο την αρχή, καθώς γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δοθεί η άδεια από τον ΟΑΣΑ και το αρμόδιο Υπουργείο για τον περαιτέρω εμπλουτισμό των δρομολογίων.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα