Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων μετά από νέα δολιοφθορά σε καλώδια ηλεκτροκίνησης στη Θήβα

Share

    Μία ακριβώς εβδομάδα μετά από την δολιοφθορά σε καλώδια ηλεκτροκίνησης στην περιοχή της Θήβας κατά τις νυχτερινές ώρες, νέο παρόμοιο περιστατικό (προφανώς κλοπή) συνέβη το βράδυ της Παρασκευής επίσης στην ίδια περιοχή με τους δράστες να κόβουν τα καλώδια που είχαν μείνει άθικτα την περασμένη εβδομάδα.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια που κινούνται στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης και ισχύει μονοδρόμηση από τη γραμμή της ανόδου.

    Μετά το περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας, τα αίτια του οποίου δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί, ο ΟΣΕ είχε ανακοινώσει πως η αστυνομία είχε σπεύσει στην περιοχή για προστασία από πιθανούς βανδαλισμούς.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα