Σάββατο και Κυριακή 13-14 Νοεμβρίου: Μεταβολές δρομολογίων Μετρό και Τραμ λόγω εργασιών και Μαραθωνίου

Ενημέρωση:

Άνοιξε στις 14:10 της Κυριακής 14 Νοεμβρίου ο σταθμός Νίκαια του Μετρό, καθώς οι εργασίες ολοκληρώθηκαν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η κυκλοφορία διεξάγεται πλέον κανονικά σε όλη τη γραμμή 3 του Μετρό.


Μεταβολές δρομολογίων θα επέλθουν στα δρομολόγια του Μετρό και του Τραμ το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021 λόγω εργασιών αλλά και της διοργάνωσης του Κλασσικού Μαραθωνίου. Αναλυτικά:

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο σταθμός Νίκαια της Γραμμής 3 του Μετρό θα παραμείνει κλειστός καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λόγω τεχνικών εργασιών στην επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Οι σταθμοί Νίκαια» και Κορυδαλλός θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής 900.

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως η διαδρομή της γραμμής 900 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) το Σαββατοκύριακο τροποποιείται ως εξής:

Λεωφορειακή  γραμμή 900

Διαδρομή από Αφετηρία: Από Γερ. Γρεβενών, δεξιά Πέτρου Ράλλη, δεξιά Πλ. Δαβάκη Πίνδου, αριστερά Πλ. Δαβάκη Πίνδου (συνέχεια), κάθετα την Πέτρου Ράλλη, δεξιά Αθηνάς, δεξιά πλ. Ελευθερίας, κυκλική διαδρομή την πλ. Ελευθερίας, δεξιά Αθηνάς, δεξιά Πέτρου Ράλλη, συνέχεια Λαοδικείας, αριστερά  Γέμελου, αριστερά Τζαβέλλα, αριστερά Γερ. Γρεβενών  συνέχεια κανονικά σύμφωνα με την εγκεκριμένη διαδρομή της.

Στην τροποποιημένη διαδρομή, τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν στάσεις, στις υπάρχουσες άλλων γραμμών. Μετά το πέρας των εργασιών στο σταθμό μετρό Νίκαιας θα ακολουθήσει την κανονική της διαδρομή .

Τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση Φιξ από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου 2021 έως τις 8 το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2021, λόγω διεξαγωγής του 38ου  Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Επιπλέον, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 από τις 8 έως τις 10 το πρωί τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση Μηδείας Μυκάλης, λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Θα ακολουθήσει άρθρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Μαραθωνίου

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*