Σε εφαρμογή τα νέα δρομολόγια του Τραμ – Νέα μικρή καθυστέρηση η παράδοση της επέκτασης στον Πειραιά

Σε εφαρμογή τέθηκαν από σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 τα νέα δρομολόγια του Τραμ. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν 2 νέες γραμμές οι οποίες αντικατέστησαν τις τρεις προηγούμενες που λειτουργούν από το 2004.

Από σήμερα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται στις γραμμές «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» και «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)» (με προσωρινή τερματική στάση το «Γήπεδο Καραϊσκάκη» όπου υπάρχει ανταπόκριση με το σταθμό Φάληρο των ΗΣΑΠ).

Σταθμός ανταπόκρισης μεταξύ των 2 γραμμών είναι η στάση «Πικροδάφνη» στον Άλιμο. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 9′ (από 7:00 έως 19:00) τις καθημερινές και ανά 12′ τα Σαββατοκύριακα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ η ακριβής ημερομηνία της παράδοσης της επέκτασης του Τραμ ως τον Πειραιά πρόκειται να ανακοινωθεί προσεχώς. Προηγουμένως, είχε ανακοινωθεί ότι η επέκταση του Τραμ θα παραδιδόταν αυτήν την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου (πλην της τερματικής στάσης στην Ακτή Ποσειδώνος όπου σε εκκρεμότητα βρίσκονται ακόμα εργασίες). Η ΣΤΑΣΥ δεν διευκρίνισε το λόγο της νέας αυτής καθυστέρησης.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*