Επίθεση με πέτρες σε συρμό του Προαστιακού για τρίτη συνεχόμενη μέρα, επιθέσεις και σε λεωφορεία με πέτρες και αεροβόλα

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα συρμός του Προαστιακού δέχτηκε επίθεση με πέτρες, και αυτή τη φορά στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, επίθεση δέχτηκε η αμαξοστοιχία 1321 από το Κιάτο προς τον Πειραιά κοντά στο σταθμό του Ασπροπύργου. Υπήρξε μία θραύση υαλοπίνακα ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός επιβάτη ή εργαζόμενου.

Χτες Τετάρτη, επίθεση δέχτηκε συρμός του Προαστιακού στις Αχαρνές, ενώ την Τρίτη άγνωστοι επιτέθηκαν και πάλι σε συρμό του Προαστιακού στον Ασπρόπυργο. Σε όλα τα περιστατικά σημειώθηκαν υλικές ζημιές στους συρμούς.

Επιθέσεις και κατά λεωφορείων

Χτες και προχτές, σημειώθηκαν επίσης επιθέσεις με πέτρες και αεροβόλα όπλα και στην περιοχή των Αχαρνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη το απόγευμα, όχημα της γραμμής 728 δέχτηκε επίθεση με πέτρες νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Πλάτωνα στις Αχαρνές, με αποτέλεσμα την θραύση ενός υαλοπίνακα.

Το απόγευμα τις Τετάρτης σημειώθηκε επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ίδιας γραμμής στην περιοχή χωρίς την πρόκληση ζημιών αλλά και χρήση αεροβόλου όπλου κατά λεωφορείου της γραμμής 509 στον Άγιο Στέφανο.

Στην ίδια περιοχή σύμφωνα με εργαζόμενους έχουν καταγραφεί και περιστατικά κατά τα οποία νεαροί ανοίγουν τα καπό λεωφορείων όταν αυτά σταματούν σε στάσεις.

Για το σύνολο των περιστατικών αυτών είναι ενήμερες οι αρχές χωρίς μέχρι σήμερα όμως να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη δράση για την αντιμετώπισή τους.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*