ΟΑΣΑ: Διερεύνηση περιστατικού καυγά οδηγού λεωφορείου με επιβάτη

hans-johnson/flickr.com

Καταγγελία για περιστατικό άγριου καυγά οδηγού λεωφορείου με επιβάτη διερευνά ο ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με βίντεο του καναλιού Mega, το περιστατικό αφορά οδηγό λεωφορείου στη γραμμή 123 Σαρωνίδα – Ανάβυσσος – Παλαιά Φώκαια.

Αφορμή για τον καυγά φαίνεται πως ήταν η παραβίαση από τον οδηγό κόκκινου φαναριού κάτι το οποίο εξόργισε τον επιβάτη ο οποίος αντέδρασε και με τον οδηγό να απαντά «δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω». Στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν απρεπείς εκφράσεις, με τους επιβάτες να υποστηρίζουν ότι ο οδηγός πράγματι πέρασε με κόκκινο και με τον ίδιο να το αρνείται.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, η προβλεπόμενη διαδικασία διερεύνησης του συμβάντος που σημειώθηκε στη γραμμή 123 «Σαρωνίδα – Ανάβυσσος – Παλαιά Φώκαια» έχει ξεκινήσει ενώ εφόσον προκύψουν ευθύνες, θα δρομολογηθεί η σχετική πειθαρχική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι η γραμμή 123 είναι μία από τις γραμμές τα δρομολόγια των οποίων εκτελούνται με λεωφορεία και προσωπικό ιδιωτών μέσω της σύμβασης του ΟΑΣΑ με τα ΚΤΕΛ, επομένως ο οδηγός κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν υπάλληλος του ΟΑΣΑ.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*