Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής: Έρχεται ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα φορτίζει μέσω smartphone

Μετά το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του νέου συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου του αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής, σύμφωνα με δημοσίευση της εταιρείας στα social media.

Με το νέο σύστημα, οι επιβάτες των αστικών λεωφορείων της Κομοτηνής θα χρησιμοποιούν πλαστικές κάρτες στη θέση των χάρτινων εισιτηρίων. Οι επιβάτες θα αγοράζουν το κόμιστρο μέσω mobile app ενώ οι κάρτες θα φορτίζουν ανέπαφα με το κόμιστρο μέσω του smartphone.

Σημειώνεται ότι το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής έχει ήδη εγκαταστήσει πλήθος αυτόματων πωλητών εισιτηρίων σε κεντρικά σημεία της πόλης, για την άμεση εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Το σύστημα αυτόματων πωλητών εισιτηρίων είναι πολυγλωσσικό και λειτουργεί με το πλέον κατανοητό τρόπο ώστε ο επιβάτης να μπορεί να προμηθεύεται το εισιτήριό του εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον, λειτουργεί σύστημα τηλεματικής με τη χρήση «έξυπνων στάσεων» έτσι ώστε οι επιβάτες κατά την αναμονή τους στη στάση να ενημερώνονται άμεσα για τον ακριβή χρόνο διέλευσης των λεωφορείων.

«Οι αστικές μεταφορές εξελίσσονται σε όλα τα επίπεδα και τα Αστικά της Κομοτηνής πρωτοπορούν και σ’ αυτό το κομμάτι. Περιορίζουμε ακόμη παραπάνω τα χάρτινα εισιτήρια και βοηθούμε το περιβάλλον!» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*