ΟΑΣΑ: Παρουσία στη ΔΕΘ με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (AR)

ΣΤΑΣΥ
ΣΤΑΣΥ

Με έμφαση στην καινοτομία, ο όμιλος ΟΑΣΑ, επέλεξε ψηφιακά μέσα για να παρουσιάσει την εξέλιξη του συγκοινωνιακού έργου αλλά και την αναβάθμιση του στόλου και των υπηρεσιών του, στο περίπτερό του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο του ΟΑΣΑ και των θυγατρικών εταιρειών ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ που στεγάζεται στο Κτίριο 15, φιλοξενούνται εφαρμογές «Επαυξημένης Πραγματικότητας» (AR), οι οποίες διευκολύνουν τη διαδραστική ενημέρωση του επισκέπτη.

Οι κάρτες «Επαυξημένης Πραγματικότητας» ζωντανεύουν τις πληροφορίες για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου, την προσθήκη οχημάτων – συρμών και τις νέες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πιλοτικό μάθημα «Εικονικής Πραγματικότητας» της OSYACADEMY, η οποία αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης των εργαζομένων της ΟΣΥ.

Στην OSYACADEMY, ο χρήστης θα βρει πληροφορίες για την εταιρεία και την κουλτούρα της, προσομοιώσεις λεωφορείων και των μηχανισμών τους, μαθήματα για το Π.Ε.Ι. Αποτελεί επίσης χρήσιμο εργαλείο για την επίλυση και τη διαχείριση τεχνικών προβλημάτων.

Το περίπτερο του Ομίλου ΟΑΣΑ επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Ιωάννης Ξιφαράς, τους οποίους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Γκόλιας, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ίρις Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Χαράλαμπος Δαμάσκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Αθανάσιος Κοτταράς, ο Πρόεδρος της ΟΣΥ Βασίλης Ξυπολυτάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου.

Πηγή: ΟΑΣΑ

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*