Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού μετά από ατύχημα σε διάβαση

Share

    Σημαντικές καθυστερήσεις έχουν επέλθει σε όλα τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε σε ισόπεδη διάβαση στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, πριν από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών. 

    Σύμφωνα με την Hellenic Train, η κυκλοφορία διακόπηκε νωρίτερα, με αποτέλεσμα να αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού προς και από το Αεροδρόμιο, το Κιάτο και τη Χαλκίδα, ενώ πιθανό είναι να επηρεαστούν και άλλα σιδηροδρομικά δρομολόγια. 

    Η ομαλοποίηση των δρομολογίων ξεκίνησε από τις 13:30. 

    Το ατύχημα συνέβη μόλις έξι μέρες μετά από ατύχημα σε διάβαση στο ύψος της Χαμοστέρνας που είχε ως αποτέλεσμα επίσης να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού.

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα