Από 1 Μαΐου: Επέκταση διαδρομής λεωφορειακής γραμμής 800 Νίκαια – Στ. Νίκαια

Φωτογραφία: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Στο  πλαίσιο ενίσχυσης της διαλειτουργικότητας των μέσων μαζικής μεταφοράς και με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2023, η λεωφορειακή γραμμή 800 ΝΙΚΑΙΑ-ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), επεκτείνεται έως τη συνοικία των Αγίων Αναργύρων, ικανοποιώντας το αίτημα για ενίσχυση της εξυπηρέτησης των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Με αυτό τον τρόπο, με μια μικρή χρονικά επέκταση της γραμμής 800, η συνοικία των Αγίων Αναργύρων διασυνδέεται με τη γραμμή 3 του μετρό και το ΣΤΑΘΜΟ ΝΙΚΑΙΑ και προς τις δύο κατευθύνσεις, με δρομολόγια, η συχνότητα των οποίων είναι ανά 20-25 λεπτά και προστίθενται στις γραμμές που ήδη διέρχονται από την περιοχή και συνδέονται με το μετρό, οι οποίες είναι οι 827 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ – ΝΙΚΑΙΑ και 831 ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  ΑΙΓΑΛΕΩ.

Συγκεκριμένα, η τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 800, έχει ως εξής: Από Παν. Τσαλδάρη, απέναντι Βιζυηνού, (κάθετα τη Τζαβέλλα), δεξιά 7ης Μαρτίου 1944, συνέχεια 25η Μαρτίου, δεξιά  Αριστοτέλη Βαλαωρίτου, δεξιά Τζαβέλλα αριστερά Γερ. Γρεβενών, συνέχεια η κανονική διαδρομή.

Ίδρυση νέων στάσεων

  • 7ης ΜΑΡΤΗ
  • ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
  • 1η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ
  • 2η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ
  • ΚΥΠΡΟΥ

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*