Hellenic Train: Επανέρχονται τα δρομολόγια λεωφορείων Κιάτο – Πάτρα

ΕΡΓΟΣΕ

Επανέρχονται από την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 τα δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ Κιάτου και Πάτρας σύμφωνα με την Hellenic Train.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται 8 ζεύγη δρομολογίων έτσι ώστε να γίνεται μεταπιβίβαση με τα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα – Κιάτο.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται τα εξής δρομολόγια:

  • Αναχώρηση από Πάτρα: 5:55, 7:55, 9:55, 11:55, 13:55, 15:55, 17:55, 19:55
  • Αναχώρηση από Κιάτο: 7:35, 9:35, 11:35, 13:35, 15:35, 17:35, 19:35, 21:35

Τα δρομολόγια αυτά δεν θα πραγματοποιούν στάση στο Διακοπτό σύμφωνα με την Hellenic Train.

Επιπλέον, από την ίδια ημερομηνία, καταργούνται τα λεωφορειακά δρομολόγια Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα της Hellenic Train.

Δείτε τα τρέχοντα δρομολόγια του Προαστιακού: Τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας

Υπενθυμίζεται πως από τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου επανήλθε μέρος των δρομολογίων του Προαστιακού στη γραμμή του Κιάτου και συγκεκριμένα 8 ζεύγη δρομολογίων, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο Αθήνα – Κιάτο – Αθήνα να πραγματοποιείται πλέον ανά 2 ώρες, ενώ συνεχίζονται και τα δρομολόγια Αθήνα – Μέγαρα – Αθήνα (με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία που πραγματοποιούν το δρομολόγιο Μέγαρα – Κιάτο) τις ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχουν δρομολόγια προς Κιάτο.

Ταλαιπωρία στους επιβάτες προκαλεί πάντως και το ότι πλέον υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο ανά ώρα μεταξύ Αθήνας και Πειραιά (Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο και αντίστροφα) από δύο προηγουμένως, αφού πλέον οι συρμοί της γραμμής του Κιάτου τερματίζουν στο σταθμό Λαρίσης.

Σημειώνεται ότι στους συρμούς από και προς το Κιάτο οι οποίοι και διέρχονται από τις σήραγγες στην Κακιά Σκάλα επιβαίνει και υπάλληλος του ΟΣΕ ο οποίος είναι επιφορτισμένος με το χειρισμό των ασύρματων συσκευών επικοινωνίας σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη εντός των σηράγγων.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*