Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου: Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Δείτε τα τελευταία δρομολόγια

Φωτογραφία: ΟΣΥ

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ αφού δεν θα ισχύει, ως είθισται, η παράταση λειτουργίας των μέσων αυτών.

Δείτε επίσης: Πάσχα 2023: Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας ανά ημέρα – τα τελευταία δρομολόγια

Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ κινούνται με βάση το πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα τρέχοντα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και των γραμμών στις οποίες έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία των ΚΤΕΛ, από την εφαρμογή της τηλεματικής.

Στη γραμμή 1 Μετρό (ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Κηφισιά), τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10,5′ έως τις 23:30 και ανά 15′ μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.

Στη γραμμή 2 Μετρό (Ανθούπολη – Ελληνικό), τα δρομολόγια θα διέρχονται ανά 7′ μεταξύ 13:00 – 20:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες.

Στη γραμμή 3 Μετρό (Δημοτικό Θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας) τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται επίσης ανά 7′ μεταξύ 13:00 – 20:00 και ανά 9′ τις υπόλοιπες ώρες. Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια του Αεροδρομίου που εξυπηρετούν τους σταθμούς στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο θα πραγματοποιούνται κανονικά ανά 36′.

Οι συρμοί του Τραμ θα διέρχονται ανά 12′ ως τις 22:00 και ανά 15′ αργότερα.

Τέλος, το ΚΤΕΛ Αττικής ανακοίνωσε τροποποιήσεις των δρομολογίων του.

Τα τελευταία δρομολόγια των μέσων 

Σήμερα Μ. Παρασκευή δεν θα ισχύει η παράταση του ωραρίου λειτουργίας σε Μετρό και Τραμ. Έτσι, τα δρομολόγια όλων των μέσων θα ολοκληρωθούν κοντά στα μεσάνυχτα.

Ενδεικτικά, τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από το σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα στις 00:20.

Δείτε αναλυτικά τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ 


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*