Σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων του Προαστιακού προς το Κιάτο

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Λιάρος/athenstransport.com

Ενημέρωση ώρα 9:00

Κατόπιν ενημέρωσης της πυροσβεστικής και του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ),  η Hellenic Train ανακοίνωσε πως δίδεται σε κυκλοφορία η γραμμή του προαστιακού προς το Κιάτο.

Η αμαξοστοιχία 1308 θα αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Κιατο στις 09:15 και η αμαξοστοιχία 1313 θα αναχωρήσει από το Κιάτο με προορισμό τον Πειραιά στις 10:59


Ενημέρωση 18 Ιουλίου 

Σύμφωνα με την Hellenic Train, παραμένει και σήμερα Τρίτη σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του προαστιακού Άνω Λιόσια – Κιάτο, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Τα δρομολόγια στο τμήμα αυτό πραγματοποιούνται με λεωφορεία με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις, μέχρι νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική και τον διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ).


Ενημέρωση ώρα 22:00

Η Hellenic Train ανακοίνωσε πως τα παρακάτω δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία και στάσεις σε όλους τους σταθμούς εκτός από το Ζευγολατιό:

  • 2302 (Πειραιάς – Κιάτο) με ώρα αναχώρησης 21:15 και
  • 2304 (Πειραιάς – Κιάτο) με ώρα αναχώρησης 22:15
  • 2303 (Κιάτο – Πειραιάς) με ώρα αναχώρησης 20:59 και
  • 2305 (Κιάτο-Αθήνα) με ώρα αναχώρησης 21:59.

Ενημέρωση ώρα 19:30

Συμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι συρμοί του προαστιακού με προορισμό από τον Πειραιά προς το Κιάτο, θα έχουν τερματικό σταθμό τα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια θα επιστρέφουν στον Πειραιά.

ΟΣΕ & Hellenic Train βρίσκονται σε ετοιμότητα για την επανέναρξη των δρομολογίων του Προαστιακού προς/από Κιάτο, η οποία διεκόπη με εντολή της Πυροσβεστικής λόγω της μεγάλης φωτιάς, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.


Διακόπηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου 2023 τα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς το Κιάτο, λόγω πυρκαγιάς κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, λίγο πριν τις 18:00, με εντολή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κιάτο.

Λόγω της τροποποίησης των δρομολογίων, η αμαξοστοιχία 1322 (Πειραιάς – Κιάτο) με ώρα αναχώρησης 16:15, διακόπτει το δρομολόγιο στους Αγίους Θεοδώρους και επιστρέφει στα Άνω Λιόσια.

Η αμαξοστοιχία 1324 (Πειραιάς – Κιάτο) με ώρα αναχώρησης 17:15, διακόπτει το δρομολόγιο στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, σε ισχύ βρίσκεται προσωρινή διακοπή των δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 123 ΣΑΡΩΝΙΔΑ-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ-ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) καθώς και μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 122 ΣΤ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ, σύμφωνα με τα μέτρα και της υποδείξεις της τροχαίας, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη,  σήμερα 17/07/2023, στην περιοχή του Νέου Κουβαρά στην Ανατολική Αττική.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*