ΟΣΥ: Μέτρα εν όψει του καύσωνα – Με air condition σε λειτουργία τα λεωφορεία

Φωτογραφία: Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Στη λήψη επιπλέον μέτρων για την προστασία των εργαζόμενων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, κυρίως την Παρασκευή 14  και το Σάββατο 15 Ιουλίου, προχώρησε η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ακολουθώντας τις κυβερνητικές εγκυκλίους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

Ως προς την προφύλαξη των οδηγών των οχημάτων του στόλου της εταιρείας, αύριο και μεθαύριο σε όλα τα αμαξοστάσια, θα παρέχονται εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό στο σύνολο του προσωπικού και στους οδηγούς. Παράλληλα, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά (Πανεπιστήμιο-Ρήγα Φεραίου, Χαυτεία, Συγγρού-Φιξ, πλ. Καραϊσκάκη) συνεργεία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. θα μοιράζουν νερό και χυμούς στους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων των γραμμών του ΟΑΣΑ. 

Ως προς τους υπόλοιπους υπαλλήλους της εταιρείας, υπάρχει το δικαίωμα της τηλε-εργασίας  και η δυνατότητα ευέλικτης προσέλευσης ανάλογα με τη θέση εργασίας τους. 

Για τις ευπαθείς ομάδες του προσωπικού ισχύουν όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας. 

Τέλος κατά πάγια εντολή, ανεξάρτητα από τον καύσωνα, τα οχήματα της Ο. ΣΥ. Α.Ε. κυκλοφορούν με air-condition σε πλήρη λειτουργία, επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*