Νέα εφαρμογή του ΟΣΕ για πληροφορίες δρομολογίων τρένων

Hellenic Train

Tη νέα εφαρμογή για κινητά και tablet, OSE Railways, που ήρθε για να παρέχει στο κοινό εξυπηρέτηση με αμεσότητα, ακρίβεια και εγκυρότητα στην πληροφορία των δρομολογίων του σιδηρόδρομου, έθεσε σε λειτουργία ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, η εφαρμογή OSE Railways δίνει έμφαση στην εύκολη πρόσβαση και την αξιοπιστία των πληροφοριών, ενώ προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες δυνατότητες.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι οι ενημερώσεις για τα δρομολόγια, τις αφίξεις ανά σταθμό και τις καθυστερήσεις σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού. Πληκτρολογώντας το όνομα του σταθμού ή επιλέγοντας τον σταθμό από τη λίστα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα για τις αφίξεις συρμών στον σταθμό ενδιαφέροντός τους.

Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, είτε χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, είτε tablet, και πλήρως αποκρίσιμη (responsive). Επιπρόσθετα, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον ΟΣΕ όπως τα Στοιχεία Επικοινωνίας με την εταιρεία, ενώ γίνεται σημαντική αναφορά στους στόχους και τη διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης του ΟΣΕ, ώστε να καταφέρει να προσφέρει βέλτιστες υπηρεσίες στο κοινό.

Η εφαρμογή OSE Railways είναι ήδη διαθέσιμη σε συσκευές Android, προσεχώς και σε iOS, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα ακολουθήσουν πιο εμπλουτισμένες σε χαρακτηριστικά εκδόσεις της.

Σημειώνεται ότι για τους επιβάτες του Προαστιακού της Αθήνας, είναι δυνατή η πρόσβαση στα δεδομένα του ΟΣΕ με τα δρομολόγια σε ζωντανό χρόνο μέσω του AthensTransport.com (επιλέξτε το σταθμό από τη λίστα).

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*